Facebook

YouTube

24.01.15

Trøndelagsdagen 2015

trondelagsdagen-2015-2

Olbert Aasan og Ingunn Rokseth i Rissa Utvikling KF på stand for Rissa kommune

-En kjempefin møteplass for å treffe studenter! sier Olbert Aasan i Rissa Utvikling KF

Felles profilering og synliggjøring av regionene gjennom Arbeidskraftmobiliseringsprosjektet


-Stor respons og mange oppvakte studenter innom vår stand for Rissa kommune! sier Olbert Aasan. Mange er på søken etter jobb. Vi ønsker å ha ungdommer inn i stillinger i kommunen, derfor er det viktig å være her som et utstillingsvindu.

-Flere utflyttede Rissværinger er innom. Det liker vi veldig godt!

 

-I Rissa kommune rullerer vi med 50 stillinger i løpet av et år - lærere, sykepleiere, osv. I tillegg har vi store bedrifter som ansetter folk.
  

trondelagsdagen-2015-6
Kine Kilen (markedsansvarlig Leksvik Industrielle Vekst - LIV) og Gry Ellevset (LIV)

-Vi er her som en del av arbeidskraftmobiliseringsprosjektet der Fosen er med, sier Kine Kilen. -Alle som er med i prosjektert er lokalisert i lag på Trøndelagsdagen. Det er Næringsalliansen på Fosen via LIV som vi representerer.

 

-Vi er her for å synliggjøre Fosen som region og de mulighetene som finnes!

   

trondelagsdagen-2015-5

-Oppdal har en spesiell identitet som er verdifull i denne sammenhengen mot unge mennesker, sier Silje Kristin Granum (prosjektleder Nasjonalparken Næringshage AS). -Dette er f.eks. friluftsinteresse, ski og fjell!

-Ungdom som er fra Oppdal har veldig lyst til å komme hjem!-Men de kjenner nesten ikke til dagens arbeidsmarked i Oppdal. Derfor er vi her for å gi et kontaktpunkt mot oss og videre inn mot næringslivet. 

trondelagsdagen-2015-7

Willy Merkesnes representerer Hemne Næringshage på Trøndelagsdagen. -Studentene spør oss om mulighetene for jobb i ulike yrker. Jeg oppfordrer dem til å følge med bl.a. på de kommunale hjemmesidene, sidene til NAV, osv.  Og at livet ikke bare er arbeid, de skal bo og trives et sted!

 

Kysttrainee, Hitra/Frøya, Rørosregionen og Selbu. m.fl. var også representert på Trøndelagsdagen gjennom Arbeidskraftmobiliseringsprosjektet.